G.SKILL introduceert nieuwe DDR5-geheugenkits


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van G.SKILL

G.SKILL introduceert nieuwe DDR5-geheugenkit specificaties in de Trident Z5 Neo RGB-serie. Deze kits zijn beschikbaar in DDR5-6400 CL32-39-39 configuraties met 32 GB (16 GB x2) en 48 GB (24 GB x2) capaciteit. Ontworpen voor AMD Ryzen 7000-serie processoren en X670 chipset moederborden met AGESA 1.0.0.7c BIOS-updates, zijn deze kits geprogrammeerd met AMD EXPO overklokprofieltechnologie. Dit stelt enthousiastelingen, overklokkers en DIY-bouwers in staat om optimale AMD-systemen te bouwen.

De Trident Z5 Neo RGB-serie wordt bijgewerkt met DDR5-6400 kits dankzij de AGESA 1.0.0.7c update. Deze zijn bedoeld voor gebruik op compatibele AMD-platforms. De nieuwe specificaties zijn getest op een AMD Ryzen 9 7950X processor en ASUS ROG CROSSHAIR X670E HERO moederbord met 1602 BIOS-update.

Naast de nieuwe specificaties introduceert G.SKILL ook een witte versie van de Trident Z5 Neo RGB-serie. Dit biedt pc-enthousiastelingen en DIY-bouwers een opvallende keuze voor overklokt geheugendesign in een witte pc-build.

Deze DDR5-geheugenkits ondersteunen het AMD EXPO overklokprofiel en zijn verkrijgbaar bij G.SKILL-geautoriseerde distributeurs vanaf september 2023. Ze zijn ontworpen om de prestaties van AMD-systemen te optimaliseren en te voldoen aan de behoeften van verschillende gebruikers.Bronnen: G.Skill

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?