G.Skill kondigt high-end Trident Z Royal Elite DDR4-geheugen aan


Recent heeft G.Skill een nieuwe lijn DDR4-geheugensets uitgebracht welke een uitbreiding wordt op de bestaande Trident Z-familie: de Trident Z Royal Elite. Deze bijzonder vormgegeven geheugensticks beschikken over een aluminium heatspreader met een zilver- of goudenkleurige afwerking, en daarbij een randje met verlichtte kristallen met 8-zone RGB-verlichting.

Vanaf de launch zullen de modules verkrijgbaar komen in snelheden tussen de 3600MHz en 5333MHz, daarbij komen ze verkrijgbaar in sets van 16GB, 32GB of 64GB. Zie volgende afbeelding met de beschikbaar specificaties.

Vanaf mei 2021 zullen de nieuwe Trident Z Royal Elite-modules verkrijgbaar komen. Prijzen zijn nog niet bekend gemaakt, al zijn deze glimmende toevoegingen aan je PC natuurlijk onbetaalbaar.Bronnen: G.Skill

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.