G.SKILL lanceert de WigiDash


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van G.SKILL

G.SKILL, heeft de lancering aangekondigd van WigiDash, een aanpasbaar dashboardapparaat dat bedoeld is voor pc-gebruikers, waaronder streamers, contentmakers, gamers en pc-liefhebbers. Het WigiDash PC-commandopaneel heeft een 7-inch IPS-touchpaneldisplay met een resolutie van 1024×600 en kan tot 20 knoppen of widgets weergeven in een 5×4 rooster. Gebruikers kunnen systeemprestaties bewaken, media bedienen, acties activeren via aangepaste sneltoetsen en nuttige informatie weergeven. WigiDash is ontworpen voor workflow-optimalisatie en systeeminformatieweergave via hotkey- en widgetondersteuning.

Het kan worden aangepast met de krachtige WigiDash Manager-software, waarmee gebruikers widgets kunnen slepen en neerzetten op het virtuele scherm en pagina’s kunnen maken volgens persoonlijke behoeften. Het ondersteunt ook aangepaste sneltoetsen voor programma’s, bestanden en acties in het Windows-besturingssysteem. WigiDash is momenteel beschikbaar op Amazon.com voor $129,99 USD, en binnenkort ook bij andere G.SKILL-distributiepartners. De WigiDash Manager-software biedt verdere aanpassingsmogelijkheden, inclusief de export en import van profielen, en ondersteunt meerdere WigiDash-apparaten op één pc-systeem.Bronnen: G.SKILL

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?