G.SKILL toont MD2-case met RGB-verlicht voorpaneel


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van G.SKILL

G.SKILL is verheugd om de MD2 mid-tower pc-behuizing aan te kondigen, een stijlvolle ATX-behuizing ontworpen voor high-performance builds, met een slank ontwerp op het voorpaneel. Verkrijgbaar in zwart of wit, de MD2 mid-tower-behuizing is ontworpen voor veelzijdige koelopties, een ruim interieur en wordt geleverd met een zijpaneel van gehard glas van 4 mm om te pronken met de interne systeemhardware.

Stijlvol inlaatpaneel aan de voorkant
Het ontwerp van het voorpaneel van de MD2 case is geïnspireerd op de S-curven van racecircuits en bevat zijopeningen voor een betere luchtstroom om de interne componenten koel te houden. De RGB-verlichting op het voorpaneel is ontworpen met een veerbelast contact, in plaats van bedrading, voor gemakkelijke verwijdering en gemakkelijke toegang tijdens de installatie van de ventilator aan de voorkant of het reinigen van het magnetische filter aan de voorkant.

Veelzijdige koelopties
Het ruime interieur van de MD2-behuizing biedt een groot aantal koelconfiguratie-opties om de interne componenten koel te houden, met ruimte voor maximaal 7 casefans langs de voor-, boven- en achterkant van de behuizing, of tegelijkertijd tot twee 360 ​​mm water- radiatoren koelen.

Ruim interieurontwerp
De MD2-behuizing is ontworpen voor hoogwaardige hardwarecomponenten en ondersteunt grafische kaarten met een lengte tot 395 mm en ondersteunt CPU-luchtkoelers tot een hoogte van 170 mm. De MD2-behuizing biedt ook voldoende installatie-opties voor opslagstations met maximaal twee 2,5-inch SSD-bevestigingen en twee converteerbare 2,5-inch/3,5-inch schijfposities.

Prijzen en beschikbaarheid
G.SKILL heeft nog niet bekendgemaakt wanneer en voor welke prijs de MD2 verkrijgbaar zal komen.Bronnen: G.SKILL

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.