Gambia’s kondigt een nieuwe full-tower behuizing aan


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Gamdias

GAMDIAS heeft de NESO P1 aangekondigd, een nieuwe full-tower behuizing voor PC gaming hardware. De behuizing heeft een uniek trapeziumvormig ontwerp om je hardware in een panoramische weergave te presenteren en is verkrijgbaar in vier kleuren. De NESO P1 biedt uitstekende levensstijl, functionaliteit en veelzijdigheid voor gamers, enthousiastelingen en professionals die hoge prestaties en esthetiek zoeken.

Het model is ontworpen om de bouwervaring te verbeteren, met modulaire voetstukken waarmee gebruikers de behuizing van horizontale naar verticale oriëntatie kunnen draaien. Een eenvoudig één-druk op de knop mechanisme biedt gemakkelijke toegang tot de hardware, terwijl de afneembare dubbel-scharnierende zijpanelen van gehard glas zorgen voor een verbeterde modding-ervaring.

De NESO P1 heeft een optimaal luchtstroomontwerp met volledig geperforeerde gaaspanelen en eindeloze opties om luchtinvoer en -uitlaat te configureren. De behuizing kan tot 10 ventilatoren herbergen en tot een 420 mm radiator aan de zijkant met extra dikke radiatoren dankzij een verhoogde diepte van 80 mm.

Met een ruim interieur ondersteunt de NESO P1 E-ATX-moederborden en VGA-kaarten met flexibele opties om grafische kaarten verticaal te monteren. Het biedt ook voldoende ruimte voor kabelmanagement dankzij een verborgen compartiment van 90 mm diep aan de achterkant en een goed ontworpen kabelgeleidingssysteem met klittenbandbanden voor een uitstekende bouwervaring.Bronnen: Gamdias

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?