Gamdias Brengt Een Nieuwe Microfoon Uit voor Streamers


GAMDIAS heeft de PHEME M1 microfoon gelanceerd, een compacte microfoon die hoogwaardige audio-opnames mogelijk maakt. Met een supercardioïde opnamepatroon, 192 kHz/24-bits resolutie en ENC-modus biedt de PHEME M1 professionele opname mogelijkheden. De microfoon is gemakkelijk aan te passen via de audiobediening en heeft diverse lichteffecten voor een gepersonaliseerde streaming ervaring.

De PHEME M1 legt de nadruk op het nauwkeurig vastleggen van vocals en audio-opnames, met minimale omgevingsgeluiden. Gebruikers kunnen de audiobediening aanpassen, waaronder ENC-modi en een dempstand, door te tikken op de LED-indicator op de microfoon.

Met een ingebouwde 14 mm condensator capsule en een resolutie van 192 kHz/24-bits biedt de PHEME M1 nauwkeurige geluidsopname en ruisonderdrukking. De gain-bedieningsknop voorkomt peak clipping en verbetert de geluidskwaliteit. De microfoon heeft ook 12 ingebouwde RGB-lichteffecten die eenvoudig kunnen worden bediend met de gain-bedieningsknop.

Je kunt eenvoudig beginnen met streamen door de microfoon aan te sluiten met een Type-A- en C-naar-Type-C-kabel, de stream mix-bedieningsknop aan te passen voor de gewenste verhouding tussen apparaat en microfoon, en je hoofdtelefoon aan te sluiten voor realtime monitoring. De PHEME M1 wordt geleverd met een verstelbare standaard voor de juiste hoek en kan worden opgevouwen tot een hoogte van 17 cm voor draagbaarheid. De microfoon is compatibel met de meeste microfoonstandaarden dankzij het afneembare ontwerp en de ingebouwde 5/8″-draad.Bronnen: Gamdias, TechPowerUp

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?