GAMDIAS kondigt twee nieuwe luchtkoelers aan


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van GAMDIAS

GAMDIAS heeft de BOREAS M2-510-serie en BOREAS E2-410-serie CPU-luchtkoelers aangekondigd, gekenmerkt door geavanceerde koperen heat pipes, een dikke basisplaat en een 120 mm hydraulische ventilator met PWM-functie voor optimale koelprestaties. Het gestroomlijnde ontwerp met een diamantvormige mesh-topcover maakt de koeler visueel aantrekkelijk en geschikt voor diverse opstellingen.

De CPU-koeler is geoptimaliseerd met verbeterde heat pipes, vinnen en een dikke basisplaat voor krachtige koeling. Beschikbaar in een volledig zwarte of witte coating, combineert het esthetiek met prestaties.

Met een 120 mm ventilator die tot 72,94 CFM luchtstroom en een statische druk van 2,63 mmH2O biedt, garandeert de koeler stille werking tot 1800RPM dankzij het hydraulische lager en de PWM-functionaliteit.

De koeler biedt ongehinderde toegang tot DIMM-slots, waardoor eenvoudige upgrades op moederborden mogelijk zijn. Bovendien worden GAMDIAS Universal Mounting Kits meegeleverd voor eenvoudige installatie op zowel Intel- als AMD-platforms (LGA 1700/AM5).Bronnen: GAMDIAS

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?