GAMDIAS lanceert de ARGUS M4 mid-tower behuizing


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van GAMDIAS

GAMDIAS heeft de ARGUS M4 gelanceerd, een stijlvolle mid-tower behuizing. De behuizing is voorzien van een diagonaal gestreept geperforeerd voorpaneel, twee ingebouwde ARGB-ventilatoren en een gehard glazen scharnierdeur. Deze eigenschappen bevorderen een optimale luchtstroom en esthetiek.

De ARGUS M4 ondersteunt een uitgebreide luchtstroomconfiguratie, met gaasopeningen en voorgeïnstalleerde ventilatoren aan de voor- en achterzijde. De gehard glazen scharnierdeur en de ARGB-ventilatoren kunnen gesynchroniseerd worden via het moederbord of een LED-bedieningsknop, waardoor gebruikers de uitstraling van hun systeem kunnen aanpassen.

Wat betreft koeling, biedt de behuizing ruimte voor maximaal 9 ventilatoren en diverse radiatoren op verschillende locaties. Het ondersteunt ook ATX-moederborden, luchtkoelers met voldoende RAM-ruimte en VGA-kaarten tot 417 mm lang. De opslagmogelijkheden omvatten 3x 2,5″ of 2x 2,5″+1x 3,5″, en de behuizing kan PSU’s tot 200 mm lengte herbergen. De ARGUS M4 combineert dus functionaliteit en esthetiek voor een geavanceerde pc-behuizing.Bronnen: GAMDIAS

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?