Gamdias lanceert de HELIOS M1 80 Plus Bronze voedingen


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van GAMDIAS

GAMDIAS heeft de HELIOS M1 80 Plus Bronze voedingseenheden gelanceerd, een reeks betrouwbare stroombronnen voor pc-gaming met vermogens van 450 W tot 750 W. Deze voedingen bieden consistente en efficiënte stroom met 85% efficiëntie, gecertificeerd met 80 Plus Bronze voor stabiele stroomoutput en verminderd energieverbruik. De voedingen hebben een hoogwaardige DC-naar-DC-structuur, die niet alleen het spanningsniveau effectief aanpast om ongebalanceerde stroombelastingen te voorkomen, maar ook de rimpelruis vermindert.

De HELIOS M1-serie beschikt over een slimme ventilator met hydraulisch lager, die automatisch de ventilatorsnelheid aanpast op basis van temperatuur en belasting, wat bijdraagt aan stabiele werking en een langere levensduur. Daarnaast handhaaft de serie een stabiele uitgangsspanning en biedt het meerdere beschermingen tegen kortsluiting, overbelasting, oververhitting, lage spanning en andere potentiële risico’s.

Deze voedingseenheden zijn ontworpen om te voldoen aan de eisen van veeleisende pc-gamers en bieden een betrouwbare en efficiënte stroomvoorziening voor gaminghardware en randapparatuur.Bronnen: GAMDIAS

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?