GAMDIAS lanceert een nieuwe series voedingen


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van GAMDIAS

GAMDIAS heeft de nieuwste KRATOS P2 Series voedingseenheden gelanceerd, variërend van 750 W tot 1200 W, met 80 Plus Gold-certificering voor stabiele en efficiënte prestaties. De voedingen ondersteunen tot 200% totale vermogenstoename, ideaal voor de nieuwste grafische kaarten en pc-componenten. Met 30 ingebouwde ARGB-verlichtingseffecten combineert de KRATOS P2 Series prestatie en esthetiek.

De voedingseenheden zijn volledig modulair, voorzien van betrouwbare Japanse condensatoren en een stille werking dankzij een 120 mm hydraulisch lager ventilator. Gecertificeerd met 80 Plus Gold, bieden ze tot 90% efficiëntie bij 50% belasting. Ontworpen volgens de ATX 3.0-specificatie en PCIe Gen 5.0, met een native 16-pins PCIe-connector voor 600 W aan PCIe 5.0 grafische kaarten.

De KRATOS P2 ondersteunt adresseerbare RGB-synchronisatie en heeft 30 ingebouwde verlichtingseffecten. Met een focus op veiligheid biedt het volledige bescherming, waaronder OCP, OTP, OVP, OPP, UVP en SCP. Kortom, de KRATOS P2 Series combineert prestaties, esthetiek en betrouwbaarheid voor gamers en pc-enthousiastelingen.Bronnen: GAMDIAS

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?