GAMDIAS lanceert een nieuwe waterkoeler met een LCD scherm


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van GAMDIAS

GAMDIAS heeft de CHIONE M4 LCD-display vloeistofkoeler gelanceerd, een innovatief product voor pc-gaming met krachtige koeling. De CHIONE M4 maakt gebruik van een gepatenteerde in-line PWM-pomp, een 32 mm dikke radiator en hydraulische ARGB-ventilatoren voor geavanceerde koelprestaties. Op het waterblok bevindt zich een 2,1-inch LCD-scherm dat realtime CPU-temperatuur, ventilatorsnelheid en pompstatistieken weergeeft. De CHIONE CAST LITE-software biedt volledige aanpassingsmogelijkheden, inclusief weergavemodus, temperatuureenheden en snelheidsinstellingen.

De in-line pomp, met PWM-besturing, zorgt voor stabiele en krachtige vloeistofcirculatie, efficiënte CPU-koeling en stille werking. De 32 mm dikke radiator met dichtere vinnen verbetert de koelprestaties aanzienlijk. De CHIONE M4-240 en M4-360 hebben 120 mm PWM-ventilatoren met een maximale luchtstroom tot 69,01 CFM, terwijl de M4-420 met 140 mm PWM-ventilatoren een luchtstroom tot 90 CFM biedt. De ventilatoren hebben hydraulische lagers voor stilte en een lange levensduur, samen met adresseerbare ARGB-verlichting voor een stijlvolle uitstraling. Met de CHIONE CAST LITE-software kunnen gebruikers de weergave, temperatuureenheden, ventilator- en pompsnelheden aanpassen en de snelheidsschaal uitschakelen.Bronnen: GAMDIAS

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?