Ook casemods zijn een belangrijk onderdeel van Gamescom. Praktisch overal loop je wel tegen dikke, opvallende, of ronduit bizarre systemen aan, en dan heb ik het nog niet eens over de systemen bij de talloze booths die uit stock-componenten bestaan en er ook bijzonder goed uitzien. Hoewel ik dit stukje vooral bij wat plaatjes zal houden, ik weet tenslotte over de meeste mods helemaal niets anders dan dat ze in het oog sprongen, was het wel leuk om de live-case-mod-competitie even uit te lichten. Deelnemers kregen 24 uur de tijd om een casemod vanaf scratch te maken, dus tijdens ons bezoekje zagen we mensen al flink bezig. Zeker leuk om die mensen aan het werk te zien. Wij waren hier echter vrij vroeg in het schema (met nog ruim 22 uur te gaan), dus de resultaten lieten nog op zich wachten. Ik weet overigens niet welke uiteindelijk gewonnen heeft, mocht je dat weten hoor ik het graag!
Verder, uiteraard kon ik niet om onze Nederlandse vriendjes van FAT heen met hun mooie BitFenix Atlas en Aegis, en daarbij het feit dat zij alle GC dagen als echte die-hards gewoon op de beursvloer stonden. Voor de rest, tja, iets met een picture en 1000 woorden?
Dit was uiteraard wel onze echte favoriet van het hele evenement: een roze retro-phone met dramatisch slechte furrrr. Maar goed, genoeg te zien dus, en voor ieder wat wils?


Over Stephan
Stephan en Nada kennen elkaar dankzij online gaming en een liefde voor toffe tech. Tegenwoordig houden zij elkaar bezig met maken van reviews van computer hardware. Hun doel: Uitgebreide reviews die je een realistisch beeld geven van wat je van het product mag verwachten.
Abonneer
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments