We zitten alweer in week 32. Wat maakt week 32 episch? Gamescom en Dota 2 The International (TI5)! Normaal volg ik het nieuws en de aftermovies vanuit mijn luie stoel, maar daar komt dit jaar verandering in!

Gamescom
Voor het eerst ga ik richting Gamescom, en dit doe ik gelukkig niet alleen. Samen met Foritain, ProAce en de lieftallige dames (Foritain zijn vrouw en mijn vriendin) gaan we er een feestje van maken. Ik ben momenteel enorm ‘gehyped’ vandaar dat ik even gebruik maak van mijn blog.

Nu hebben we al wat nieuws voorbij zien komen zoals World of Warcraft en Mafia 3. Toch ben ik benieuwd wat ons te wachten staat. Ik ben erg enthousiast over het feit dat mijn vriendin meegaat. Ze is in haar dagelijkse leven niet bezig met gamen of hardware en toch is ze super enthousiast.

Er gaan ook geruchten dat Skylake zijn debuut maakt op Gamescom 2015. Ik hoop de 14nm liefde toch even beter te kunnen bekijken. Hopelijk ligt Skylake binnenkort op de testbank thuis voor een review. Dan gaan er ook nog geruchten over een mogelijke uitbreiding voor Diablo III. Zelf heb ik toch nog aardig wat uurtjes gestoken in de Reaper of Souls uitbreiding, dus we hopelijk komt er nog een spannend vervolg.

Dota 2 The International (TI5)
Nu kan ik wel wat minder van The International volgen, maar toch wil ik up-to-date blijven. Gisteren hebben we al toffe matches gezien tussen LGD Gaming en Team Empire en CDEC Gaming versus Cloud9. Ik had persoonlijk wat meer verwacht van Cloud9. Misschien maken ze nog kans in de ‘lower bracket’.

Ik hoop toch nog wel wat meer strategieën te zien. Begrijp me niet verkeerd, dit is het hoogste niveau, maar ik ben de Tusk en Gyro picks een beetje zat. De teams kunnen kiezen om deze hero’s te verbannen, maar we zien gemiddeld weinig diversiteit. Het zijn de picks die in deze patch gewoon erg krachtig zijn op verschillende fronten. Zoals ik al zei, hopelijk krijgen we nog meta’s te zien in de verschillende stages.

De finale op een zaterdag zal nog een heerlijk toetje zijn als ik terugkom van Gamescom. Zelf verwacht ik een finale tussen Team Secret en LGD Gaming. Voor nu ga ik mijn rugzak vullen en richting Foritain voor een spannend avondmaal! Voor degene die met de Tweakers Express richting Gamescom gaan: heel veel plezier!

Over Redactie
TechTesters.eu, uitgebreide Nederlandstalige reviews sinds 2013.
Abonneer
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments