GameSir lanceert een nieuwe Xbox controller


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van GameSir

GameSir lanceert de G7 SE Controller, een gelicentieerde Xbox-controller met Hall Effect sticks, die gamers ongeëvenaarde precisie en aanpassingsmogelijkheden biedt voor een verbeterde game-ervaring op meerdere platforms.

De Hall Effect sticks maken gebruik van niet-aanraakmagnetische sensoren, waardoor ze extreem duurzaam zijn en een nauwkeurige controle behouden, vooral handig bij FPS-games. De triggers zijn nauwkeurig afgestemd om een ultrareactieve en soepele bediening te bieden, wat een competitief voordeel oplevert.

De controller heeft ook snelkoppelingsknoppen aan de achterkant om onbedoelde invoer te voorkomen en de gameplay te verbeteren. Deze functie kan worden in- en uitgeschakeld om aan te sluiten bij verschillende speelstijlen.

Compatibel met Xbox Series X | S, Xbox One en Windows 10/11, is de GameSir G7 SE Controller ontworpen als een veelzijdige gaming-partner. Het biedt een soepele en optimale game-ervaring met minder latentie en is bedraad om zorgen over batterijvermogen te voorkomen.

De G7 SE-controller heeft een unieke aanpassingsfunctie met een verwisselbare, verf-vriendelijke voorkant, waardoor gebruikers hun creativiteit kunnen uiten en de controller kunnen aanpassen aan hun stijl of gaming-setup, wat een extra laag individualiteit toevoegt aan de game-ervaring.

De controller is verkrijgbaar voor €59.99 via Amazon en de officiële GameSir-website.Bronnen: GameSir, TechPowerUp

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?