Review: Ducky Shine 5 MX Blue
Productpagina @ GEAR4


Smartphone covers zal niet het eerste zijn waaraan je zal denken als we een nieuwe review online zetten. Maar verandering van spijs doet eten, en daarbij zijn we natuurlijk ook een beetje praktisch ingesteld: de twee verse Samsung Galaxy S7’s, voor ons –de- cameratelefoons voor hardware, willen we natuurlijk wel een beetje netjes houden. Reden genoeg voor wat aandacht lijkt mij.

We kwamen uit bij een aantal hoesjes van GEAR4, een fabrikant die met hun smartphone hoesjes inzet op de materialen van D3O, wat weer een bedrijf is geheel gericht om ‘impact protection solutions’. Een blik op de D3O website laat zien dat zij verschillende schok absorberende materialen maken voor een breed scala aan praktische producten. In het geval van telefoons maken ze specifiek een soort van gel die bij stoten en vallen harder wordt om de schok te absorberen. GEAR4 gebruikt die materialen dus voor hun hoesjes, maar maken ook enkele andere (grotendeels audio) accessoires voor mobiele telefoons.

We kijken specifiek naar drie GEAR4 hoesjes, welke te koop zijn in tal van verschillende webshops, inclusief grote namen zoals Coolblue en bol.com, en in enkele fysieke winkels zoals de Media Markt. Deze drie hoesjes, waarbij wij specifiek kijken naar de modellen voor de Samsung Galaxy S7, zijn tussen de 28 en 35 euro te vinden. Ze zijn uiteraard ook te vinden voor de S7 Edge variant en iPhone modellen, en er zijn tevens wat alternatieve kleurstellingen leverbaar.

Update: GEAR4 heeft de naamgevingen van hun producten gewijzigd. De BookCase heet nu “Oxford” en de IceBoxen heten “Piccadilly”. Webshops zijn nog niet geheel up-to-date met de naamgevingen, dus onder beide namen zijn de producten momenteel her en der te vinden.

Over Stephan
Stephan en Nada kennen elkaar dankzij online gaming en een liefde voor toffe tech. Tegenwoordig houden zij elkaar bezig met maken van reviews van computer hardware. Hun doel: Uitgebreide reviews die je een realistisch beeld geven van wat je van het product mag verwachten.