GeForce RTX 3060 Ti verschijnt in GPU-Z


In GPU-Z benchmarks zijn de specificaties van de nieuwe RTX 3060 Ti verschenen. Deze kaart wordt halverwege november verwacht met een vermoedelijke prijs rond de $400.

Zo zou volgens een screenshot van de GPU-Z benchmark de nieuwe RTX 3060 Ti beschikken over 4864 CUDA-cores, 8GB GDDR6-geheugen op een 256-bit bus en een boost kloksnelheid tot 1665MHz. Eerder werd al genoemd dat het TDP rond de 180 watt zal liggen. Vorige maand verschenen er al berichten over de RTX 3060 Ti, en de GPU-Z validatie in de volgende afbeelding bevestigd de geruchten.


Hoewel NVIDIA de RTX 3060 Ti nog niet bevestigd heeft wordt deze nieuwe grafische kaart hoogstwaarschijnlijk halverwege november aangekondigd met een prijs rond de $400.Bronnen: Videocardz.com, Techpowerup.com

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.