GeIL brengt ORION DDR4-RAM uit voor Ryzen 5000-processors


Hardwarefabrikant GeIL heeft nieuwe geheugenmodules ontworpen speciaal voor de Ryzen 5000-processor. Wanneer deze modules beschikbaar komen en voor welke prijzen is nog niet bekend gemaakt.

GeIL’s nieuwe modules komen als DDR4 beschikbaar met snelheden tussen de 2666 en 4400 MHz met capaciteiten tot 128GB in een opstelling van een viertal 32GB-modules. De grote metalen heatsinks komen in rood en grijs beschikbaar, en zullen voorzien zijn van RGB-verlichting met ondersteuning voor onder andere Asus, ASRock, Biostar, Gigabyte en MSI.


Wanneer de geheugenmodules verkrijgbaar komen en voor welke prijzen is nog niet bekend. Omdat AMD’s Ryzen 5000-serie recent geïntroduceerd is zal er vermoedelijk snel meer informatie bekend worden.Bronnen: GeIL

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.