GeIL introduceert 8000MHz DDR5-modules


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van GeIL

GeIL kondigt de lancering aan van de DDR5 8000MHz 16GB x 2 CL38-48-48-90 1,45V modules die beschikbaar zullen zijn in het eerste kwartaal van 2023. De GeIL DDR5-line-up omvat de EVO V en Polaris RGB en zijn op maat gemaakt voor hardcore gamers en hardwareliefhebbers om ongeëvenaarde prestaties en stabiliteit te leveren. Bovendien heeft GeIL met Dyna 5 een uitgebreid en efficiënt geautomatiseerd testproces gecreëerd voor het sorteren en sorteren van elke DDR5 IC. Als gevolg hiervan zorgt GeIL voor datatransmissie, compatibiliteit, betrouwbaarheid en integriteit met de bandbreedte om te voldoen aan alle eisen van gamers en overklokkers die de nieuwste platforms van Intel gebruiken.

GeIL is een merk dat zich toelegt op het aanbieden van geheugenproducten met een breder scala aan overklokmogelijkheden voor pc-enthousiastelingen en gamers. De nieuwste GeIL DDR5 8000MHz-geheugenmodules zijn gebouwd met de geavanceerde PMIC (Power Management IC), die een breder scala aan gelokaliseerde spanningsaanpassingen effectief kan verkrijgen en regelen. De PMIC wordt gebruikt om de algehele stabiliteit en prestaties van de geheugenmodule te verbeteren en kan effectief extra overklokruimte ontgrendelen.

GeIL DDR5 8000MHz-geheugenmodules zullen in het eerste kwartaal van 2023 verkrijgbaar zijn bij grote retailers over de hele wereld. Deze modules zijn de intelligente keuze voor gebruikers die op zoek zijn naar hoogwaardig DDR5-geheugen dat in hoge mate is aangepast voor zowel professionele gamers als overklokkers.Bronnen: GeIL

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.