GeIL kondigt Pristine R5-serie en Spear R5-serie Registered DIMMs aan


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van GeIL

GeIL heeft de nieuwste Pristine R5-serie en Spear R5-serie servergeheugenproducten aangekondigd. Deze producten bieden oplossingen voor zowel standaard Registered DIMMs die voldoen aan de JEDEC-specificaties als voor de markt van high-end toepassingen die krachtig servergeheugen vereisen.

Met de nieuwe GeIL Spear R5-serie servergeheugen, die geheugenoverkloktechnologie ondersteunt, kun je de prestaties opschalen tot wel 6800MT/s. Dit biedt geweldige prestaties voor diverse cloudcomputing- en high-end HEDT-toepassingen. De ondersteuning van de Intel XMP 3.0-specificatie vereenvoudigt het configuratieproces, waardoor het beheren van servers moeiteloos wordt. Bovendien hebben de GeIL Spear R5-modules aluminium heat spreaders voor uitstekende stabiliteit, betrouwbaarheid en warmteafvoer.

Voor standaard servergeheugen heeft GeIL de Pristine R5-serie ontwikkeld, die voldoet aan de vraag in de markt. Met snelheden variërend van 4800MT/s tot 6000MT/s en een maximale enkele capaciteit van 32 GB, versnellen deze geheugenmodules de verwerkingssnelheid van data en verbeteren ze de prestaties van servers. De Pristine R5-serie heeft een PCB met een goudlaag van 30µ, een ultralage bedrijfsspanning van 1,1V en een ECC-foutcorrectiemechanisme, waardoor de stabiliteit en betrouwbaarheid worden gegarandeerd en het risico op storingen en downtime bij langdurig servergebruik wordt verminderd.

GeIL benadrukte dat de huidige Pristine R5- en Spear R5-serie perfect werken met de recent uitgebrachte W790-moederborden en Intel® Xeon® W-2400/W-3400-serie processors. GeIL zal nauw blijven samenwerken met belangrijke moederbordfabrikanten om de compatibiliteit en betrouwbaarheid van toekomstige Pristine R5- en Spear R5-serie servergeheugenproducten te waarborgen.



Bronnen: GeIL

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.