GELID brengt witte fan met verlichte kristallen uit


GELID heeft de Stella Frost uitgebracht, een witte 120mm ventilator met aRGB-verlichting en een rand met kristaltextuur. In de middelste ring van de ventilator zijn er acht leds aanwezig die van binnenuit schijnen, waar op de buitenrand nog 16 leds geplaatst zijn. Op deze manier geeft de Stella Frost een ‘dual-ring’ effect.

De dubbele kogellager staat garant voor een betere mechanische werking, en daarmee langere levensduur. Qua snelheid is de ventilator instelbaar tussen de 500 en 1600 RPM, daarbij is de PWM IC zo ontworpen dat deze klikgeluiden zou vermijden.

GELID geeft de Stella Frost een garantie van drie jaar, en zal hem vanaf vandaag leveren met een adviesprijs van €9,99.Bronnen: GELID

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.