Gelid introduceert de HeatPhase Ultra


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van GELID

GELID introduceert de HeatPhase Ultra, een geavanceerde Phase Change Thermal Interface die voldoet aan de eisen van moderne high-performance apparaten. Duurzaamheid is een kenmerk van dit product, dat effectieve temperatuurregeling biedt zonder na verloop van tijd hard te worden. Veiligheid staat voorop, met ontwerpeigenschappen die elektrische problemen minimaliseren, vooral bij delicate toepassingen.

HeatPhase Ultra is ontworpen met gebruiksgemak in gedachten, voorkomt bloeden tijdens toepassing en blijft netjes op zijn plaats, waardoor het de voorkeur heeft van zowel technici als gebruikers. Beschikbaar in maten voor zowel Intel als AMD-processors, past het zich aan verschillende systemen aan voor effectieve thermische controle bij diverse elektronische apparaten.

Deze innovatie is RoHS- en WEEE-compatibel en wordt geleverd met een 2-jarige garantie. Met een adviesprijs van USD 9,50 (of EUR 9,50) voor Intel en USD 10,00 (of EUR 10,00) voor AMD, benadrukt Gebhard Scherrer, Sales Director van GELID Solutions Ltd, dat HeatPhase Ultra een significante vooruitgang is in thermisch beheer, met uitstekende warmtegeleiding en gebruikersvriendelijke functies die essentieel zijn voor elektronische apparaten onder zware omstandigheden.Bronnen: GELID

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?