GELID introduceert Glint aRGB M.2 SSD-koeler


Tijdens CES 2021 heeft GELID een nieuwe koeler voor M.2 2280 SSD’s geïntroduceerd. Deze Glint aRGB M.2 SSD Cooler is voorzien van individueel aanstuurbare leds welke te bedienen zijn via de aansluiting op een aRGB-header. Vanwege het koelvermogen van de Glint zal een M.2 SSD efficiënter kunnen werken omdat deze makkelijker zijn warmte kwijt zal kunnen, en daardoor hogere prestaties behalen.

Voor het koelen maakt de Glint gebruik van een aluminium heatsink met thermal pads, welke eenvoudig met vier schroeven te monteren zal zijn.

GELID geeft de Glint een adviesprijs van €14,99, en geeft aan dat hij per direct verkrijgbaar zal zijn. De Glint krijgt een garantie mee van 2 jaar.Bronnen: Gelid

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.