GELID introduceert Iceberry Raspberry Pi 4 case


Recent heeft GELID een nieuwe behuizing voor de Raspberry Pi 4 geïntroduceerd. Deze Iceberry Cooling-Kit zal vanaf vandaag beschikbaar zijn met een adviesprijs van ongeveer 20 euro.

GELIDS nieuwe Iceberry Cooling-Kit zal een alles in een oplossing bieden voor de Raspberry Pi 4. Zo beschikt deze case over een koelend aluminium oppervlak, een geïntegreerde 50mm fan, lage geluidsproductie en biedt dit alles mogelijkheden voor overklokken. Verder zijn aan verschillende kanten van de case ruimtes open gelaten om lucht door het systeem te laten, naast dat er voor alle I/O’s uitsparingen zijn gemaakt rondom.Als laatst geeft GELID aan dat de Iceberry Cooling -case vanaf vandaag te bestellen zal zijn voor een adviesprijs van €19,99.Bronnen: GELID

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.