GELID introduceert twee nieuwe zwarte ventilatoren


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van GELID

GELID , introduceert verbeterde koeloplossingen met de Silent 12 en Silent 12 PWM Black ventilatoren. Deze innovatieve ventilatoren, ontwikkeld met precisietechniek, stellen een nieuwe norm voor stille en efficiënte koeling. Ze bieden niet alleen een fluisterstille werking maar ook ongeëvenaarde duurzaamheid, wat resulteert in een optimale gamingomgeving met verbeterde luchtstroom voor langdurige sessies.

De Silent 12-serie wordt verder versterkt met een nieuw ontworpen montagelager, wat niet alleen de duurzaamheid vergroot maar ook cruciaal is voor het handhaven van een stille werking. Dit vermindert interne wrijving en slijtage, waardoor het risico op geluidsproductie aanzienlijk wordt verlaagd, wat resulteert in een rustige computerervaring.

De Silent 12 PWM Black beschikt over intelligente Pulse Width Modulation (PWM) controletechnologie, die automatisch de ventilatorsnelheid aanpast aan de CPU-belasting, waardoor een ideale balans wordt bereikt tussen prestaties, stilte en duurzaamheid.

Beide ventilatoren voldoen aan RoHS- en WEEE-richtlijnen en hebben een royale garantie van 3 jaar. Gebhard Scherrer, de verkoopdirecteur van GELID Solutions Ltd, is enthousiast over deze innovaties en benadrukt dat het versterkte montagelager een nieuwe standaard zet voor duurzaamheid en stilte in computerkoeling. De adviesprijzen zijn USD 7,50 voor de Silent 12 en USD 8,50 voor de Silent 12 PWM.Bronnen: GELID

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?