GELID kondigt AMBER5-RGB controller aan


GELID heeft een nieuwe vijfkanaals RGB-controller aangekondigd. Deze AMBER5 komt vanaf vandaag verkrijgbaar met een adviesprijs van €12,99.

Deze nieuwe RGB-controller heeft een compacte behuizing, welke naast vijf PWM-fanaansluitingen ook nog plaats heeft voor vijf RGB-apparaten. Via de SATA-power kan er in totaal 85W aan vermogen geleverd worden, waarbij er tot 120 LEDs van voeding voorzien kunnen worden.

Naast dat deze controller via een remote te bedienen is kan deze ook nog gekoppeld worden aan een compatible aRGB-aansluiting op een moederbord, waarbij deze als aRGB-splitter zal functioneren. Ook kan het PWM-signaal van het moederbord doorgevoerd worden naar deze hub.


GELID’s AMBER5 komt vanaf vandaag beschikbaar met een adviesprijs van €12,99, en komt standaard met een afstandsbediening.Bronnen: Gelid

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.