GELID lanceert ASTRA ARGB Sleeved verlengkabels


GELID heeft de ASTRA ARGB Sleeved verlengkabels aangekondigd. Er worden drie versies aangekondigd: een enkele 8-pin, een dubbele 8-pin en een 24-pin ATX. De verlengkabels bieden een dubbelzijdige RGB LED verlichting en zijn met optische vezels omwoven. De adviesprijzen bedragen €31.99 voor de enkele 8-pin uitvoering, €30.99 voor de dubbele 8-pin uitvoering en €35.99 voor de 24-pin ATX uitvoering.


Dankzij de verschillende uitvoeringen kunnen zowel het moederbord als de grafische kaart voorzien worden van RGB bekabeling. De dubbelzijdige RGB verlichting zorgt er voor dat gebruikers eenvoudig de kabel in eenderwelke orientatie kunnen installeren, terwijl de optische vezels voor bescherming zorgen.

De enkele 8-pin kabel omvat 8 LEDS, de dubbele 8-pin kabel 16 LEDS en de 24-pin ATX kabel 24 LEDS. Beide 8-pin varianten geschikt voor de GPU zijn 30 centimeter lang, terwijl de 24-pin ATX variant geschikt voor het moederbord 20 centimeter lang is.Bronnen: GELID Solutions

Over Matthijs
Matthijs is een nieuwe kracht binnen het Techtesters team. Hij heeft een voorliefde voor computers en gadgets, en hij studeert Informatica aan de Universiteit van Hasselt.