Genesis heeft een verbeterde versie van gaming stoelen gelanceerd


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Genesis

Genesis heeft onlangs verbeterde versies gelanceerd van hun populaire producten, waaronder de Nitro 440 G2 gaming stoel. Deze nieuwe variant biedt diverse belangrijke verbeteringen voor gamers die subtiele vormgeving en comfort tijdens lange speelsessies verkiezen. De stoel is voorzien van geïnstalleerde kussens voor lendensteun en hoofdsteun, waardoor de ergonomie wordt verbeterd en spelers gezond blijven tijdens lange speelsessies. Het unieke ontwerp van de Nitro 440 G2 maakt dat deze stoel naadloos opgaat in zowel standaard gaming opstellingen als andere kamers, zoals de woonkamer of slaapkamer.

Naast deze verbeteringen heeft Genesis ook het frame versterkt met een metalen constructie voor meer duurzaamheid. De wielen zijn vergroot naar 60 mm met CareGlide-bekleding om het risico op krassen op de vloer te minimaliseren. De armleuningen zijn herontworpen, zodat ze nu in hoogte verstelbaar zijn (1D aanpassing).

De Nitro 440 G2 is geschikt voor gebruikers met een lengte van 165 tot 195 cm en een gewicht tot 120 kg. De stoel is bekleed met gemakkelijk te reinigen en ademend eco-leer, ideaal voor langdurige gaming sessies tijdens warme dagen. Het beschikt ook over het Butterfly-mechanisme met een kantelmechanisme.

De Genesis Nitro 440 G2 gaming stoel is verkrijgbaar voor 139 €/$149 in de Genesis winkel.Bronnen: Genesis

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?