Genesis lanceert een nieuwe microfoon


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Genesis

Genesis lanceert de Radium 600 G2-microfoon. Als opvolger van het gewaardeerde Radium 600-model biedt dit vlaggenschipproduct hoogwaardige opnamekwaliteit en gebruiksgemak. Met een solide frame en een cardioïde condensatormicrofoon registreert het de stem met precisie vergelijkbaar met professionele radioprogramma’s. Met een maximale samplingfrequentie van 48 kHz en signaalverwerking van 30 tot 18.000 Hz levert het een perfecte geluidsweergave.

De set bevat een snelle montage minidriepoot en een antitrillingsmand om ongewenste geluiden te elimineren. De microfoon kan op een arm worden gemonteerd voor flexibele positionering. Bedieningsknoppen voor opnamesensitiviteit en afspeelvolume bieden volledige controle. Een dempingsfunctie is handig voor onverwachte privésituaties. De microfoon heeft een 3,5 mm koptelefoonaansluiting en een moderne USB-C-poort. Het matte zwarte ontwerp met zilveren details straalt professionaliteit uit. Beschikbaar voor aankoop tegen een verwachte prijs van 109,99 euro, biedt de Radium 600 G2 een condensatormicrofoon, USB-C connectiviteit, een bureau driepoot en antitrillingsmand, demping, volumeregeling, gevoeligheid van -36 dB, signaalverwerking van 30-18.000 Hz, maximale bemonsteringsfrequentie van 48 kHz, een snoerlengte van 180 cm, en een koptelefoon minijack-poort.Bronnen: Genesis

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?