Geometric Future heeft nieuwe behuizingen aangekondigt


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Geometric Future

Geometric Future, heeft hun nieuwste collectie onthuld: de Model 4 King Arthur. Deze pc-behuizing biedt gebruikers twee installatiemodi: luchtkoeling en waterkoeling. Het design omvat fijne gaaspanelen en duurzaam staal, evenals een geïntegreerd L-vormig bovenpaneel en zijpaneel. De Model 4 King Arthur kan maximaal negen 120 mm koelventilatoren ondersteunen of een combinatie van drie 120 mm en vier 140 mm ventilatoren, waardoor het geschikt is voor zowel stille kantoor-pc’s als geavanceerde gaming-opstellingen.

De behuizing is ontworpen voor optimale hardwarecompatibiliteit, waarbij GPU’s tot 405 mm met vier sleuven, moederborden variërend van ITX tot E-ATX, CPU-koelers tot 164 mm hoogte, en radiatoren van 240 mm tot 360 mm worden ondersteund. Daarnaast biedt het rijke I/O-opties met twee USB 3.0-poorten en een Type-C-poort voor probleemloze apparaataansluitingen.

Met voor- en bovenste gaaspanelen, een gaas voetsteun en stoffilters, zorgt de Model 4 King Arthur voor een goede luchtcirculatie en stofbeheer. De behuizing heeft een verkoopprijs van USD $99 (zwart) en USD $109 (wit). Dit nieuwe aanbod van Geometric Future is een veelzijdige behuizing die zowel esthetische als functionele elementen combineert om pc-gebruikers van diverse behoeften tevreden te stellen.Bronnen: Geometric Future

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?