Gigabyte brengt AORUS C700 behuizing uit


Recent heeft Gigabyte een nieuwe case in de AORUS-lijn uitgebracht. Deze full-tower AORUS C700 komt halverwege februari uit met een adviesprijs van ongeveer 400 euro.

De nieuwe full-tower AORUS C700 van Gigabyte biedt ruimte voor moederborden tot het formaat E-ATX, daarbij kunnen er radiatoren tot 420mm geplaatst worden en is er plek voor tien 2.5″ drives en acht 120mm fans. Aan beiden kanten van de case zijn er tempered glass panelen geplaatst met RGB-elementen ingebouwd, welke net als de rest van de case via RGB Fusion 2.0 aangestuurd kunnen worden.


Standaard levert Gigabyte een RGB-controller en een PWM fan-hub, waarmee tot vijf aRGB-headers en vijf fan-poorten beschikbaar worden gesteld om het systeem uit te breiden. Qua I/O’s is er beschikking over vier USB 3.0 poorten, een USB 3.1 Type-C, HDMI, audio en bediening voor RGB en fansnelheden.Gigabyte geeft aan dat de AORUS C700 full-tower case halverwege februari uit zal komen met een adviesprijs van maar liefst €409.Bronnen: Gigabyte

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.