Gigabyte brengt BIOS-update voor Ryzen 5000 uit


Vandaag heeft Gigabyte updates uitgebracht voor de ondersteuning van de nieuwe Ryzen 5000-processors. Alle X570, B550 en A520-chipsets krijgen de update.

In een persbericht gaf Gigabyte deze updates aan, zo kunnen alle bestaande AM4+-moederborden van het merk de nieuwe Ryzen 5000-processors ondersteunen. Zo geeft het merk aan dat de X570, B550 en A520-chipsets de ondersteuning krijgen, voor de X470 en B450-chipsets worden deze updates later verwacht. Om de nieuwe update te installeren kan er gebruik gemaakt worden van @BIOS of Q-Flash.


Gigabyte geeft aan dat de updates te vinden zullen zijn op hun website, en zijn dan ook vanaf vandaag beschikbaar.Bronnen:

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.