Gigabyte brengt de FI32U-monitor binnenkort uit


Gigabyte heeft recent een nieuwe monitor uitgebracht, de AORUS FI32U. Deze 31,5″ “SuperSpeed” IPS-monitor beschikt over een 4K (3480×2160) resolutie en een helderheid van maximaal 350 cd/m². Verder betreft de contrastratio 1000:1, de responstijd 1ms GTG en heeft de monitor een 144Hz refresh rate standaard, bij consoles 120Hz.

Qua I/O’s is er beschikking over 2x HDMI 2.1 en een enkele DisplayPort 1.4. Daarbij zijn er ook nog drie USB 3.0-poorten en een USB Type-C.

Tijdens gebruik betreft het maximale stroomverbruik 120W en in stand-by 0.3W. Met een VESA 100-mount kan de monitor ook ophangen worden aan een steun, anders kan de meegeleverde standaard gebruikt worden die onder andere in hoogte en hoek verstelbaar is.

Gigabyte brengt de FI32U binnenkort uit, maar heeft nog geen specifieke vraagprijs benoemd.Bronnen: Gigabyte

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.