Gigabyte brengt M32Q-gamingmonitor uit


Recent heeft Gigabyte een nieuwe monitor uitgebracht welke gericht is op gamers: de M32Q. Dit 32-inch scherm beschikt over een QHD (2560x1440p) resolutie en een SuperSpeed IPS-paneel welke een reactiesnelheid van 1ms heeft. Daarbij biedt deze monitor een verversingssnelheid van 165Hz welke overgeclocked kan worden naar 170Hz. Verder heeft het monitor een helderheid tot 350 nits, een contrast ratio van 1000:1 en een DisplayHDR400-certificering.

Qua I/O’s zijn er een tweetal HDMI 2.0-poorten, een enkele Displayport 1.4, een USB-hub met zowel USB Type-A als USB Type-C en een KVM-switch.

Als laatst is deze monitor door TÜV Rheinland en Eyesafe Association gecertificeerd om de vermindering van blauwe emissies te garanderen en tegelijkertijd levendigere kleuren te bieden. Prijzen en beschikbaarheid zijn nog niet bekend gemaakt.Bronnen:

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.