Gigabyte brengt nieuwe AORUS gaminglaptops uit


Recent heeft Gigabyte een aantal nieuwe laptops voor gamers uitgebracht in de AORUS-serie. Het zal gaan om de AORUS 17G, 15G en 15P. Het eerste model, de AORUS 17G, zal beschikken over een 17,3″ Full-HD 300Hz IPS-display met maximaal een RTX 3080-videokaart en Intel Core i7 H-serie processor. De switches van het toetsenbord betreffen mechanische.


Vervolgens de AORUS 15G, welke een 15,6″ Full-HD 240Hz IPS-display ter beschikking heeft met maximaal een Core i7 H-serie en een RTX 3080, maar ook ingebouwde Intel-graphics zijn mogelijk.

Als laatste de AORUS 15P, welke ook beschikt over een Full-HD 15,6″ 240Hz IPS-display en optie tot ingebouwde Intel-graphics, maar ook tot een Intel Core i7 en maximaal de RTX 3070. Alle modellen zijn samengevat in de volgende afbeelding:


Tot op heden heeft Gigabyte nog geen prijzen gegeven voor de nieuwe laptops, wel geeft het merk aan snel met pre-orders te zullen starten.Bronnen: Gigabyte (persbericht)

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.