Gigabyte brengt P1000GM voeding uit


Vandaag heeft Gigabyte een nieuwe modulaire 1000W voeding geïntroduceerd, de P1000GM. Deze volledig modulaire voeding beschikt over een compact ATX-voedingsformaat met een 80 Plus Gold-certificering, waarbij de Japanse condensators beschikken over spanningsbeveiliging voor betrouwbare werking. Verder is de fan zo in te stellen dat deze semi-passief kan functioneren, volledig passief wanneer het vermogen op 20% van het maximaal zit, voor een stille werking. Gigabyte geeft aan dat eerdere generaties voedingen beschikten over een lengte van 16 tot 18 cm, deze voeding is met 14 cm een stuk compacter en daardoor ook geschikt voor kleinere behuizingen.


Gigabyte geeft aan dat de P1000GM in de week van 1 maart verkrijgbaar zal komen in de Benelux, de adviesprijs zal dan tegen de €159 gaan liggen. Verder geeft het merk de P1000GM een garantie van 10 jaar.Bronnen: Gigabyte (persbericht)

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.