Gigabyte G32QC review


Gigabyte heeft aardig indruk gemaakt met hun eerste gaming monitoren, de Aorus AD27QD (1440p, 144Hz, IPS) was top, de opvolger de Aorus FI27Q (1440p, 165Hz, IPS) was top, en de Aorus KD25F (1080p, 240Hz, TN) deed het ook goed.

En nu is het de beurt aan de Gigabyte monitoren zonder Aorus in de naam. Monitoren die zich overigens alsnog op gamers richten, met o.a. hoge refresh rates, maar iets lager in de prijzen zouden moeten zitten door wat van de extra features van de topmodellen eruit te laten. Zaken als de active noise cancellation moet je bijvoorbeeld missen, maar als je het mij vraagt zie ik liever gewoon een goed beeld voor een goede prijs.

In de onderstaande video vertelt Nada je of dat is gelukt met de nieuwe Gigabyte G32QC, een 32” VA Monitor met een 165 Hz refresh rate, 1440p resolutie en een aardige curve. Benieuwd naar de 27” modellen? Die volgen de komende dagen.


Vragen over de producten die we bespreken? Aankoopadvies nodig of gewoon gezellig chatten met ons? Je vindt ons op:
Onze Discord server voor chat en tech talk (gratis en geen installatie noodzakelijk).
Techtesters YouTube
Techtesters op Instagram
Foritain op Twitter (auteur, test-chef)
Nadalina op Twitter (baas, foto-heldin)


Over Stephan
Stephan en Nada kennen elkaar dankzij online gaming en een liefde voor toffe tech. Tegenwoordig houden zij elkaar bezig met maken van reviews van computer hardware. Hun doel: Uitgebreide reviews die je een realistisch beeld geven van wat je van het product mag verwachten.