Gigabyte G32QC review


Gigabyte heeft aardig indruk gemaakt met hun eerste gaming monitoren, de Aorus AD27QD (1440p, 144Hz, IPS) was top, de opvolger de Aorus FI27Q (1440p, 165Hz, IPS) was top, en de Aorus KD25F (1080p, 240Hz, TN) deed het ook goed.

En nu is het de beurt aan de Gigabyte monitoren zonder Aorus in de naam. Monitoren die zich overigens alsnog op gamers richten, met o.a. hoge refresh rates, maar iets lager in de prijzen zouden moeten zitten door wat van de extra features van de topmodellen eruit te laten. Zaken als de active noise cancellation moet je bijvoorbeeld missen, maar als je het mij vraagt zie ik liever gewoon een goed beeld voor een goede prijs.

In de onderstaande video vertelt Nada je of dat is gelukt met de nieuwe Gigabyte G32QC, een 32” VA Monitor met een 165 Hz refresh rate, 1440p resolutie en een aardige curve. Benieuwd naar de 27” modellen? Die volgen de komende dagen.


Vragen over de producten die we bespreken? Aankoopadvies nodig of gewoon gezellig chatten met ons? Je vindt ons op:
Onze Discord server voor chat en tech talk (gratis en geen installatie noodzakelijk).
Techtesters YouTube
Techtesters op Instagram
Foritain op Twitter (auteur, test-chef)
Nadalina op Twitter (baas, foto-heldin)


Over Stephan
Stephan en Nada kennen elkaar dankzij online gaming en een liefde voor toffe tech. Tegenwoordig houden zij elkaar bezig met maken van reviews van computer hardware. Hun doel: Uitgebreide reviews die je een realistisch beeld geven van wat je van het product mag verwachten.
Abonneer
Abonneren op
guest
2 Reacties
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
alexander
alexander
1 jaar geleden

eh , nederlandse site, engels filmpje (ik kan het wel verstaan ) maar niet erg constitent…. gooi dan een korte conclusie er achter aan in het nederlands… niet iedereen kan goed engels 🙂

is als opbouwende tip bedoeld

Sylvester
Sylvester
1 jaar geleden

Just bought for €289 on Black Friday and am very excited about delivery after seeing this video; cant wait to play fallout 76 on this monster (yes i know 76 but hey i’m a fan). Great compact review and really helped me decide for this purchase and btw loved your fresh english.