Gigabyte kondigt de RTX 3050 6G GPU’s aan


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Gigabyte

GIGABYTE heeft vandaag de GeForce RTX 3050 6G grafische kaarten aangekondigd, waaronder de GeForce RTX 3050 EAGLE OC 6G en GeForce RTX 3050 OC Low Profile 6G. Deze kaarten, aangedreven door NVIDIA’s 2e generatie RTX-architectuur, bieden gamers een realistische 1080p ervaring en creators de mogelijkheid voor creatieve expressie met ray tracing graphics en AI-functies zoals DLSS.

De GeForce RTX 3050 EAGLE OC 6G heeft een futuristisch ontwerp met kosmische graphics en maakt gebruik van het WINDFORCE koelsysteem met unieke ventilatortechnologie. De Alternate Spinning-technologie verbetert de koelingsefficiëntie door luchtstroomoptimalisatie. Nano-grafeen smeermiddel verlengt de levensduur van de ventilatoren, terwijl ULTRA DURABLE componenten de prestaties stabiliseren.

De GeForce RTX 3050 OC Low Profile 6G is compact (181 mm x 69 mm) en geschikt voor kleine behuizingen, inclusief een low-profile beugel. Het beschikt over aangepaste koeling met twee ventilatoren en een koperen heatpipe voor warmteafvoer. Ondanks het kleine formaat biedt het twee DisplayPort- en twee HDMI-uitgangen voor multi-monitor opstellingen, waardoor het ideaal is voor gamers met meerdere schermen. Beide kaarten beloven prestaties en betrouwbaarheid dankzij uitgekiend ontwerp en hoogwaardige componenten.Bronnen: Gigabyte

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?