GIGABYTE kondigt de ultrasnelle AORUS GEN5 12000 SSD aan


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van GIGABYTE

GIGABYTE heeft de AORUS Gen5 12000 SSD aangekondigd, een M.2 2280-vormfactor op basis van PCIe 5.0-technologie. Deze SSD maakt gebruik van een PCIe 5.0-controller in combinatie met snelle 3D-TLC NAND Flash, wat resulteert in een meer dan 70% betere prestatie dan PCIe 4.0 SSD’s. Met de geavanceerde M.2 Thermal Guard Extreme-koeloplossing is de AORUS Gen5 12000 SSD geschikt voor veeleisende gebruikers, content creators en gamers.

Met ondersteuning voor PCIe 5.0 op nieuwe moederbordplatforms wordt de overdrachtsprestatie verhoogd. De AORUS Gen5 12000 SSD maakt gebruik van de Phison PS5026-E26 8-kanaals controller en 3D-TLC NAND Flash met meer dan 232 lagen. Hierdoor biedt de SSD een ultrasnelle toegangssnelheid van 12 GB/s, een stijging van meer dan 70% ten opzichte van eerdere modellen. De Direct Storage-ondersteuning optimaliseert de prestaties verder.

De M.2 Thermal Guard Extreme houdt de SSD koel, wat essentieel is voor behoud van prestaties en stabiliteit. Het ontwerp biedt flexibiliteit door de keuze tussen ingebouwde moederbord-heatsinks en de meegeleverde heatsink. De exclusieve GCC-app van GIGABYTE biedt realtime statusupdates voor de SSD.

Om de volledige potentie van 12 GB/s leessnelheid te benutten, zijn GIGABYTE’s PCIe 5.0-ondersteunde moederborden aanbevolen. De AORUS Gen5 12000 SSD belichaamt snelheid, betrouwbaarheid en koeling in één, gericht op hoogwaardige prestaties voor diverse gebruikersgroepen.Bronnen: GIGABYTE

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?