Gigabyte lanceert AERO laptops met Thunderbolt


Recent heeft Gigabyte tijdens CES 2021 een nieuwe lijn AERO-laptops uitgebracht. Deze nieuwe notebooks zijn volgens Gigabyte gericht op professionele creatievelingen waar hoge prestaties en draagbaarheid hoog in het vaandel staan. Zo beschikken deze laptops over HDMI 2.1, miniDisplayPort en Thunderbolt 3.


Als eerste de AERO 17 HDR, welke beschikt over een 17,3″ 4K HDR IPS-display met maximaal een RTX 3080 en Intel Core i9-processor. De minder krachtigere AERO 17 heeft ook een 17,3″ display, alleen zal deze als Full-HD IPS uitgebracht worden. Verder heeft deze maximaal een Intel Core i7-processor met RTX 3060.

Vervolgens de kleinere AERO 15 OLED, welke gebruik maakt van een 15,6″ 4K HDR AMOLED-display met maximaal een RTX 3080-videokaart en Intel Core i9-processor. Als laatste de AERO 15 non-OLED, welke het zal doen met een 15,6″ Full-HD IPS-display met maximaal een RTX 3070 GPU en een Intel Core i7.


Gigabyte geeft aan dat de laptops vanaf vandaag te pre-orderen zijn, al zijn er nog geen prijzen of beschikbaarheid aangegeven.Bronnen: Gigabyte (persbericht)

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.