GIGABYTE lanceert AMD Radeon RX 7600 grafische kaart


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van GIGABYTE

GIGABYTE brengt een nieuwe AMD Radeon RX 7600 grafische kaart op de markt, aangedreven door de AMD RDNA 3-architectuur. De GIGABYTE Radeon RX 7600 GAMING OC 8G grafische kaart is voorzien van GIGABYTE’s krachtige WINDFORCE-koelsysteem, waarmee je ongekende prestaties, visuele effecten en efficiëntie kunt ervaren tijdens het gamen en streamen in 1080p.

Het WINDFORCE-koelsysteem van GIGABYTE is speciaal ontworpen voor gamers. Het heeft drie unieke ventilatoren met afwisselende rotatie, koperen heatpipes die direct contact maken met de GPU, en 3D-actieve ventilatoren en schermkoeling die samen zorgen voor een efficiënte warmteafvoer. Dankzij de afwisselende rotatietechnologie draait de centrale ventilator in tegengestelde richting van de zijventilatoren, waardoor de luchtstroom wordt gestroomlijnd en de druk wordt verhoogd. Dit zorgt voor verbeterde koeling van zowel de bovenkant als de onderkant van de grafische kaart.

De WINDFORCE-ventilatoren maken gebruik van een speciaal smeermiddel op basis van grafeen, waardoor de levensduur van de ventilatoren met 2,1 keer wordt verlengd en ze fluisterstil werken. Daarnaast biedt de beschermende achterplaat niet alleen extra stevigheid aan de grafische kaart, maar voorkomt het ook dat het PCB-bord buigt of beschadigd raakt. De grafische kaart heeft een stoer ontwerp met aanpasbare LED-verlichting aan de zijkant, waarmee je een persoonlijke stijl kunt creëren.

Met de nieuwe AMD Radeon RX 7600 grafische kaart van GIGABYTE ben je klaar voor intensief gamen en soepele streaming in 1080p. Het WINDFORCE-koelsysteem zorgt voor optimale koeling, zodat je zonder zorgen kunt genieten van je favoriete games en content.Bronnen: xxx

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.