Gigabyte lanceert Aorus H1 gamingheadset


Recent heeft Gigabyte een nieuwe headset voor gamers aangekondigd. De Aorus H1 zal beschikken over 7.1 surround sound en komt voor 75 euro verkrijgbaar.

Gigabytes nieuwe headset beschikt over 50mm drivers met virtueel 7.1 surround sound. De microfoon is voorzien van environmental noise cancellation waarmee achtergrondgeluid vermindert zal worden, en daarbij helder geluid overbrengt. Aan de zijkanten zijn diverse RGB-leds geplaatst welke in te stellen zijn voor verschillende effecten, wat mogelijk is via de ingebouwde USB-controller is welke ook het volume en de microfoon bedient.


Binnenkort zal de Aorus H1 beschikbaar komen met een adviesprijs van €74,99, wanneer dit exact zal zijn is nog niet bekend gemaakt.Bronnen: Gigabyte

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.