Gigabyte lanceert de AORUS WATERFORCE X II waterkoelingen


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Gigabyte

GIGABYTE, lanceert de AORUS WATERFORCE X II en AORUS WATERFORCE II Series, waarbij grenzen in koelinnovatie worden verlegd. Deze series, beschikbaar in 240 mm en 360 mm radiatorformaten, richten zich op zowel high-end enthousiastelingen als instapgebruikers, met aanpasbare kleuropties zoals klassiek zwart en trendy wit voor de 360 mm versie. Beide series hebben gebruiksvriendelijke ontwerpen om AIO-liquid cooler installaties te vereenvoudigen, waarmee GIGABYTE’s toewijding aan toegankelijke hardware-oplossingen wordt benadrukt.

Op het gebied van doe-het-zelfvriendelijke innovaties verminderen Fan EZ-Chain Mag en Fan EZ-Chain de tijd die nodig is voor bedrading door magnetische en inschuifbare vergrendelingsmechanismen te integreren. De AORUS WATERFORCE X II Series introduceert ook een circulair full-color LCD voor video en aangepaste tekst, samen met 40 MB geïntegreerde opslagcapaciteit voor creatieve bestanden. Beide series presenteren een nieuw ventilatorbladontwerp dat zowel de luchtstroom als de druk verhoogt en tegelijkertijd het geluid vermindert. De waterblokken en ventilatoren bieden ook synchronisatiemogelijkheden met andere apparaten.

Zowel de AORUS WATERFORCE X II als AORUS WATERFORCE II Series omvatten een universeel ontwerp voor ventilator- en pomp-RPM-besturing, compatibel met alle moederbordmerken, en hebben een levensduur van 50.000 uur voor de FDB-technologie. Deze innovaties benadrukken GIGABYTE’s streven naar hoogwaardige, toegankelijke hardware-oplossingen voor zowel ervaren gebruikers als beginners in de wereld van pc-koeling.Bronnen: Gigabyte

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?