Gigabyte lanceert de nieuwe watergekoelde RTX 4070TI


GIGABYTE heeft vandaag de watergekoelde GeForce RTX 4070 Ti-serie grafische kaarten gelanceerd. Deze serie bestaat uit twee modellen: de AORUS GeForce RTX 4070 Ti XTREME WATERFORCE 12G en de AORUS GeForce RTX 4070 Ti XTREME WATERFORCE WB 12G. Beide kaarten zijn gecertificeerd door GIGABYTE GPU Gauntlet sorteertechnologie en bieden overklokmogelijkheden.

De AORUS WATERFORCE grafische kaarten zijn voorzien van RGB Fusion-verlichting, een metalen achterplaat, een aerospace-grade PCB-coating, Ultra-Durable componenten van topkwaliteit en een 4-jarige garantie voor geregistreerde gebruikers. Ze bieden een uitgebreide koeloplossing voor de GPU, VRAM en MOSFET, waardoor stabiele overklokprestaties en verbeterde duurzaamheid worden gegarandeerd.

De AORUS GeForce RTX 4070 Ti XTREME WATERFORCE 12G is een alles-in-één watergekoelde grafische kaart met een 240 mm radiator, dubbele 120 mm ventilatoren en RGB-verlichtingseffecten. De kaart maakt gebruik van duurzame FEP-waterleidingen.

De AORUS GeForce RTX 4070 Ti XTREME WATERFORCE WB 12G is een open-loop watergekoeld systeem met geoptimaliseerde waterkanalen, verzonken koperen microvinnen en “Leak detection” technologie om lekken te detecteren en gebruikers te waarschuwen.

De AORUS WATERFORCE grafische kaarten bieden gecertificeerde overgeklokte GPU’s, professionele assemblage, voedingsontwerp en ULTRA DURABLE gecertificeerde componenten. Ze zijn ontworpen voor hoge prestaties, lage bedrijfstemperaturen en betrouwbaarheid, en bieden bescherming tegen stof, vocht en waterdruppels. De kaarten worden geleverd met een 4-jarige garantie na online registratie.Bronnen: Gigabyte, TechPowerUp

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?