Gigabyte lanceert de RTX 40 EAGLE OC ICE series GPU’s


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Gigabyte

GIGABYTE lanceert vandaag de GeForce RTX 40 EAGLE OC ICE-serie grafische kaarten, aangedreven door de NVIDIA ADA Lovelace-architectuur. Deze serie biedt een witte versie van de populaire EAGLE OC grafische kaartenserie, met uitzonderlijke prestaties voor gamers, makers en AI-ontwikkelaars. Het ontwerp integreert uitgebreid witte materialen, waardoor het een alternatieve keuze is voor liefhebbers van opstellingen met een wit thema.

De serie omvat vier modellen voor verschillende GPU’s, elk met een nieuw wit exterieurdesign geïnspireerd op ruimtetechnologie. De kaarten hebben witte covers en backplates, aangevuld met kosmische afbeeldingen en symbolen voor een unieke uitstraling. Specifieke modellen, zoals de GeForce RTX 4070 Ti SUPER EAGLE OC ICE 16G en de GeForce RTX 4070 SUPER EAGLE OC ICE 12G, bieden RGB-verlichting voor aanpassingen via de GIGABYTE CONTROL CENTER-software.

De grafische kaarten worden gekoeld door het WINDFORCE-koelsysteem met unieke bladventilatoren, alternatief draaien, composietkoperen heatpipes en 3D actieve ventilatoren. De fans gebruiken grafiet nano smeermiddel voor een levensduurverlenging van 2,1 keer en stille werking. Met een dual BIOS-schakelaar kunnen gebruikers de SILENT-modus kiezen voor een stillere ervaring.

GIGABYTE, bekend om innovatie in computertechnologie en exterieurontwerp, biedt met de EAGLE OC ICE-serie een stijlvolle en gepersonaliseerde keuze voor gamers met een voorkeur voor witte thema’s, waarbij diverse opties worden aangeboden om aan de behoeften van consumenten te voldoen.Bronnen: Gigabyte

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?