GIGABYTE lanceert de UD1300GM PCIE 5.0-voeding


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van GIGABYTE

GIGABYTE heeft de nieuwe UD1300GM PCIE 5.0-voeding aangekondigd, die de nieuwste PCIe Gen 5.0- en ATX 3.0-standaard volledig ondersteunt. De UD1300GM PCIE 5.0-voeding ondersteunt PCIe Gen 5.0 en kan via een 16-pins kabel tot 600 watt stroom leveren aan de grafische kaart. Hij voldoet daarnaast ook aan de Intel ATX 3.0-standaard en kan tot twee keer de totale stroomuitval aan.

De UD1300GM PCIE 5.0-voeding ondersteunt de PCIe Gen 5.0- en ATX 3.0-standaard volledig. Traditionele voedingen hebben meerdere 8-pins naar 16-pins adapters nodig om de nieuwste PCIe Gen 5.0 grafische kaarten te ondersteunen. De nieuwe UD1300GM PCIE 5.0-voeding heeft slechts één 16-pins kabel nodig om de PCIe Gen 5.0 grafische kaart rechtstreeks van stroom te voorzien. De 16-pins kabel levert tot 600 watt vermogen aan de grafische kaart. Door het aantal kabels te verminderen, wordt de installatie van de grafische kaart gemakkelijker en veiliger, waardoor het interieur minimalistisch en aantrekkelijk wordt en de luchtstroom in het chassis wordt verbeterd. De UD1300GM PCIE 5.0-voeding is volledig compatibel met de Intel PSDG (Power Supply Design Guide) ATX 3.0-standaard die tot 200% vermogensuitwijking ondersteunt, 70% efficiëntie bij lage belasting bereikt en voldoet aan de vereiste timingnormen voor voedingen.

De UD1300GM PCIE 5.0-voeding erft de geest van het GIGABYTE Ultra Durable-productontwerp en introduceert een verscheidenheid aan hoogwaardige materialen en ontwerpen. Ultraduurzaam ontwerp combineert hoogwaardige Japanse hoofdcondensatoren, verbeterde thermische oplossing, 140 mm slimme hydraulische lager (HYB) ventilator en OVP/OPP/SCP/UVP/OCP/OTP zes circuitbeveiligingsontwerpen. Bovendien biedt het gebruikers een hoogwaardige en stabiele vermogensafgifte en kan het lange tijd worden gebruikt. Bovendien beschikt de UD1300GM PCIE 5.0-voeding ook over 80 PLUS Gold-certificering, een volledig modulair ontwerp en een compact ontwerp. Het is de beste keuze voor high-end gamers en overklokkers.

GIGABYTE brengt voortdurend nieuwe voedingen uit die de nieuwste PCIe Gen 5.0- en ATX 3.0-standaard ondersteunen. Klanten hebben opties van niet alleen 1300W maar ook 1000W (UD1000GM PCIE 5.0 rev.2.0) en 850W (UD850GM PCIE 5.0 rev.2.0). Ze kunnen het overeenkomstige wattage kiezen op basis van hun systeemvereisten om de prestaties van de GeForce RTX 40-serie grafische kaart volledig te ontketenen. De voedingen uit de UD-serie bieden niet alleen hoogwaardige voeding, maar houden ook rekening met veiligheid en stabiliteit op de lange termijn voor een veilige en plezierige game-ervaring van hoge kwaliteit.

GIGABYTE heeft nog geen prijzen bekendgemaakt.Bronnen: GIGABYTE

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.