Gigabyte lanceert een nieuwe lichtgewicht gaming muis


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Gigabyte

GIGABYTE heeft vandaag de AORUS M6 gelanceerd, een lichtgewicht draadloze gaming muis.

De AORUS M6 maakt gebruik van geoptimaliseerde draadloze technologie en een optische sensor van enthousiasteling-kwaliteit om gamers in staat te stellen hun volledige kracht in het spel te benutten zonder zich zorgen te maken over hardwarebeperkingen.

Met een optische sensor van 26.000 DPI, 650ips en 50G versnelling biedt het ultieme nauwkeurigheid voor competitief gamen. Verstelbaarheid in stappen van 50 DPI maakt een naadloze overgang mogelijk van hun oude muis.

De muis weegt slechts 74 gram en heeft een ergonomisch ontwerp, 50 miljoen Japanse Omron-schakelaars en een symmetrisch ontwerp, waardoor het comfortabel is voor zowel linker- als rechterhanden.

De AORUS M6 heeft een draadloze energie-efficiëntie die tot wel 74 uur continu op topniveau kan werken en is gecertificeerd door NVIDIA Reflex voor optimale systeemlatentie.

Met on-the-fly DPI-aanpassing, programmeerbare knoppen, sensoroppervlaktekalibratie en RGB-verlichting is het een top gaming muis die exclusief is ontworpen voor gamers.

De AORUS M6 heeft de prestigieuze Red Dot Design Award van 2023 gewonnen voor zijn stijlvolle uiterlijk, ergonomische grip en soepele bedieningservaring.Bronnen: Gigabyte

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?