GIGABYTE lanceert eigen GeForce GTX 1630-modellen


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van GIGABYTE

GIGABYTE heeft vandaag de nieuwste GeForce GTX 1630 grafische kaarten aangekondigd, aangedreven door NVIDIA Turing-architectuur. GIGABYTE lanceert de GeForce GTX 1630 OC 4G en GeForce GTX 1630 OC Low Profile 4G grafische kaarten. Grafische kaarten met Turing-architectuur hebben de mogelijkheid om zowel integer- als floating-point-bewerkingen tegelijkertijd uit te voeren, waardoor ze veel sneller zijn dan de vorige Pascal-architectuur. Deze grafische kaarten zijn voorzien van GIGABYTE-gecertificeerde overgeklokte GPU’s, in combinatie met GIGABYTE’s koeltechnologie, waardoor alle gamers kunnen genieten van een vlekkeloze game-ervaring.

De GIGABYTE GeForce GTX 1630 OC 4G grafische kaart biedt het GIGABYTE op maat ontworpen koelsysteem, met een uniek bladventilatorontwerp, dat een effectieve warmteafvoercapaciteit levert voor hogere prestaties bij lagere temperaturen. De compacte grafische kaart is minder dan 170 mm lang en kan eenvoudig in elk klein chassis worden geïnstalleerd. De GIGABYTE GeForce GTX 1630 OC Low Profile 4G grafische kaart is voorzien van het geavanceerde GIGABYTE-koelsysteem. Het is een halfhoge grafische kaart met een low-profile beugel, waardoor gamers hem gemakkelijk in verschillende chassis kunnen installeren. Deze grafische kaart heeft vier video-uitgangen, die kunnen voldoen aan de behoeften van meerdere schermen.

De GIGABYTE GeForce GTX 1630 grafische kaarten maken gebruik van een meerfasige voeding, waardoor elke MOSFET wordt beschermd tegen oververhitting en belasting wordt verdeeld, waardoor de MOSFET bij een lagere temperatuur kan werken. De ULTRA DURABLE gecertificeerde smoorspoelen en condensatoren zorgen voor uitstekende prestaties en een langere levensduur van het systeem. Met de ondersteuning van NVIDIA ANSEL biedt het gamers een betere game-ervaring.



Bronnen: GIGABYTE

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.