Gigabyte lanceert PCIe 5.0-compatible voeding


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Gigabyte

Gigabyte, een toonaangevende fabrikant van premium gaming-hardware, heeft vandaag de nieuwe UD1000GM PCIE 5.0-voeding aangekondigd, die de nieuwste PCIe Gen 5.0 grafische kaarten ondersteunt. De UD1000GM PCIE 5.0 heeft een 16-pins connector en wordt geleverd met een hoogwaardige native 16-pins kabel, waardoor hij de nieuwste PCIe Gen 5.0 grafische kaarten ondersteunt. De 16-pins kabel ondersteunt tot 600 watt stroom naar de grafische kaart, waardoor deze klaar is voor de toekomstige high-end grafische kaarten. De UD1000GM PCIE 5.0-voeding erft de geest van het Gigabyte Ultra Durable-productontwerp en introduceert een verscheidenheid aan hoogwaardige materialen en technologieën. Het is niet alleen de beste keuze voor high-end gamers en overklokkers, maar het is ook klaar voor de next-gen grafische kaart.

De UD1000GM PCIE 5.0-voeding ondersteunt de PCIe Gen 5.0 grafische kaarten en is in staat om het toenemende vermogen te leveren dat de high-end grafische kaart vereist. Traditionele voedingen hebben drie 8-pins naar 16-pins adapters nodig om de nieuwste PCIe Gen 5.0 grafische kaarten te ondersteunen. De nieuwe UD1000GM PCIE 5.0-voeding heeft slechts een enkele 16-pins kabel nodig om de PCIe Gen 5.0 grafische kaarten rechtstreeks van stroom te voorzien. Bovendien levert de PCIe Gen 5.0 16-pins kabel tot 600 watt stroom aan de grafische kaart, maar het vereenvoudigt ook het aantal kabels, waardoor de kabelwarboel aanzienlijk wordt verminderd, de installatie van de grafische kaart eenvoudiger wordt en het helpt bij de luchtstroom in het onderstel. Daarnaast biedt de UD1000GM PCIE 5.0 ook vier PCIe 8-pins voor de grafische kaarten, zodat deze tegelijkertijd kan voldoen aan de behoeften van de huidige of de volgende generatie high-end grafische kaarten.

De UD1000GM PCIE 5.0-voeding erft de geest van het Gigabyte Ultra Durable-productontwerp en introduceert een verscheidenheid aan hoogwaardige materialen en ontwerpen. Ultraduurzaam ontwerp combineert hoogwaardige Japanse hoofdcondensatoren, verbeterde thermische oplossing, 120 mm slimme hydraulische lager (HYB) ventilator en zes circuitbeveiligingsontwerpen. Bovendien biedt het gebruikers een hoogwaardige en stabiele stroomvoorziening en kan het lange tijd worden gebruikt. Bovendien beschikt de UD1000GM PCIE 5.0-voeding ook over 80 PLUS Gold-certificering, een volledig modulair ontwerp en een compact ontwerp. Het is de beste keuze voor high-end gamers en overklokkers.

Gigabyte lanceert de UD1000GM PCIE 5.0 ter ondersteuning van PCIe Gen 5.0 grafische kaarten. Het voldoet aan de behoeften van huidige en toekomstige high-end grafische kaarten, maar biedt ook hoogwaardige en stabiele stroom in overeenstemming met de kwaliteitseisen van Gigabyte voor producten uit de UD-serie. Gebruikers kunnen met een gerust hart genieten van een game-ervaring van hoge kwaliteit en het is de beste keuze voor het samenstellen van een computersysteem.Bronnen: Gigabyte

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.