“GIGABYTE lanceert UD-serie voedingen tot 1000 watt”


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van GIGABYTE

GIGABYTE, een bekende fabrikant van premium gaming-hardware, heeft recent de nieuwe voedingen uit de UD-serie aangekondigd: de UD1000GM, UD850GM en UD750GM. De voedingen uit de UD-serie combineren duurzaam ontwerp met hoogwaardige Japanse hoofdcondensatoren, een verbeterde thermische oplossing, 120 mm slimme hydraulische lager (HYB) ventilator en zes circuitbeveiligingsontwerpen. Het biedt gebruikers een hoogwaardige en stabiele stroomvoorziening en kan lange tijd worden gebruikt. Daarnaast hebben de drie UD-voedingen ook de 80 PLUS Gold-certificering, een volledig modulair ontwerp, een enkel +12V-railontwerp en een compact ontwerp. Ze zijn de beste keuze voor high-end gamers en overklokkers.

De belangrijkste kenmerken van de drie voedingen uit de UD-serie zijn hoogwaardige Japanse hoofdcondensatoren, verbeterde thermische oplossing, 120 mm slimme hydraulische lager (HYB) ventilator en zes circuitbeveiligingsontwerpen. De belangrijkste condensatoren zijn gemaakt in Japan en de duurzaamheid is meer dan 4 keer die van conventionele condensatoren. De verbeterde thermische oplossing biedt een koellichaam dat 200% of meer groter is dan de standaardoplossing en optimaliseert de luchtstroom. De warmteafvoerprestaties worden met meer dan 10% verhoogd, waardoor de levensduur van de componenten wordt verlengd. De levensduur van de 12 cm hydraulische lagerventilator is 1,4 keer langer dan de standaard glijlager. De ventilator stopt met draaien in de standby-modus of wanneer het stroomverbruik lager is dan 20%, waardoor de levensduur wordt verlengd. Bovendien hebben de voedingen van de UD-serie ook OVP/OPP/SCP/UVP/OCP/OTP-circuitbeveiligingsontwerpen, zodat gebruikers hem lange tijd met een gerust hart kunnen gebruiken.

De drie voedingen uit de UD-serie zijn geslaagd voor de 80 PLUS Gold-certificering en bieden meer dan 90% energie-efficiëntie, waardoor gamers veel kunnen besparen op elektriciteitsrekeningen terwijl ze genieten van een stabiele voeding. Het enkele +12V-railontwerp stelt gebruikers in staat om het te gebruiken zonder de wattageverdeling te hoeven plannen. Het volledig modulaire ontwerp installeert alleen de benodigde kabels, waardoor het hele systeem schoner wordt en een betere warmteafvoer mogelijk is. De voedingen bieden verschillende 6+2-pins PCIe-connectoren ter ondersteuning van grafische kaarten met een groot wattage. Het biedt ook twee 4+4-pins CPU-connectoren om mid- tot high-end moederborden volledig te ondersteunen. Bovendien heeft GIGABYTE het oude circuitontwerp verbeterd en hoogwaardige materialen aangenomen, zodat de voeding met een lengte van 16 cm of zelfs 18 cm sterk kan worden teruggebracht tot 14 cm. Het kan niet alleen meer ruimte reserveren om de luchtstroom in het chassis te vergroten, maar het kan ook gemakkelijker in verschillende soorten chassis worden geïnstalleerd.

GIGABYTE lanceerde de voedingen uit de UD-serie met een verscheidenheid aan stroomopties van 1000 watt, 850 watt en 750 watt om te voldoen aan de behoeften van high-end gamers en overklokkers, een betere energie-efficiëntie te bereiken en een stabiel vermogen te bieden.

Prijzen of beschikbaarheid zijn nog niet bekend.Bronnen: GIGABYTE

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.
Abonneer
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments