GIGABYTE onthuld nieuwe witte moederborden


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van GIGABYTE

GIGABYTE heeft met trots de Z790 AORUS PRO X en B760M AORUS ELITE X AX moederborden onthuld. Deze moederborden zijn ontworpen om de volledige kracht van de nieuwste Intel-processors te benutten en ondersteunen indrukwekkende DDR5-8266 en meer.

Deze moederborden hebben een verbluffend volledig wit ontwerp, met kleurgecoördineerde soldeermaskers en aantrekkelijke verlichtingseffecten. Het nieuwe UC BIOS biedt een intuïtieve gebruikersinterface en Quick Access-functie, waardoor het gebruiksvriendelijker is. Ook zijn er negen aanpasbare opties voor eenvoudige toegang in de Easy Mode. Met de meegeleverde witte antenne is het samenstellen van een visueel verbluffende wit-gekleurde computer eenvoudiger dan ooit.

Wat deze moederborden echt uniek maakt, is de Sensor Panel Link, die speciaal is ontworpen voor behuizingen met ingebouwde schermen. Het biedt een kabelvrije installatie-ervaring en stelt gebruikers in staat om systeemstatistieken weer te geven of het scherm aan te passen met animaties, kalenders en meer. Er zijn ook officiële systeeminformatie skins beschikbaar.

Naast hun esthetische aantrekkingskracht bieden deze moederborden ook indrukwekkende prestaties. Ze ondersteunen DDR5 XMP-8266 of hoger, met de DDR5 XMP Auto Booster waarmee je met één klik de DDR5-snelheid kunt verhogen van 5600 naar 6000. Dit combineert opvallend ontwerp met geweldige functies voor een unieke pc-ervaring.Bronnen: GIGABYTE

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?